.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.



My name: Naddim NauFaL PasYa
My Fotopage: http://mellabiru.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Nor Liza Md Arif
Latest entry:Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3
View this Fotopage entry
zeti becky zain
Latest entry:LIVE GARAGE SALE THIS SATURDAY ! ! !
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Dila Zain
Latest entry:Balik Kuantan
CNY ni berkampung di Kuantan la.. Tapi x g mana2 sebab Dina kena chic pox.. Tapi bila Dina dah baik...bawa2 g jln bandar shj View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
mamaQimiedaniaRifqie elly
View this Fotopage latest entry
Ilham Hafiy
Latest entry:Ilham 1st colouring & Ben 10 Collection
Hari nie santai di rumah aje.. 8-) Mama bawa ilham jenjalan kat deretan kedai depan rumah...belikan dia colouring book,pencil box & bantal peluk mickey mouse :-D :-D ilham kemain suke sampai je kat rumah terus nak mewarna buku td...mula2 mama pegangkan tgn dia ajar camne nk guna pencil kaler tu..pastu alih2 dia nk uat sendiri2...habis di conteng nya setiap muka surat main hentam kromo je hahhaa LOL LOL dia belum paham lg kan...maklum la budak umo 2 tahun..apa sgt la yg dia tau...sket2 bleh la dia belaja... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
sHiKiN iDRiS
TERUSKAN KE ENTRY DI BAWAH..... :-> :-> View this Fotopage entry
Bilerlah dapat rasa satay nih??
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Eda Mama Aina
Latest entry:Jalan jalan lagi..
Gambar kat Frankston n Red Hill Cherry Farm..mornington peninsula.. View this Fotopage entry
elly danish
Latest entry:blog aku
oklah aku xmo update kat sini dah apa2 pun korang pi kat blog aku eh.. aku update kat sini pun...1 2 bulan bru korg tgk..kahhhhhhh http://arwendanish.blogspot.com abis tu dah semua ada blog..kang kata aku ketinggalan zaman lak... tpi tu je lah blog aku pun..x sempat wat pape pun xde ms sebok ngan anak2..hehehehe View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
onnie sham
Latest entry:Echa dengan En. Tom...
last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ... ha..tengok..sket punyer e... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
malyana mansor
Latest entry:Anda dijemput....
hehe...anda sume dijemput ke blog baru aku... http://datai.wordpress.com View this Fotopage entry
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
Waffa Qarmielya
Latest entry:www.yayang07.com.my
Assalammualaikum.... Untuk makluman...fotopages ditutup untuk sementara waktu... Sila berkunjung ke blog untuk cerita2 yang selanjutnya www.yayang07.com.my Terima Kasih. View this Fotopage entry
muhaiyom hasan
Latest entry:TEKNIK2 AFIQ MEMBACA BUKU...HAHAHA
KALI NI KITA TENGOK ANAK AYOM YANG SORANG NI DAPATKAN BUKU PAMA KAT RAK ALMARI..MMG SEJAK 2 MENJAK NI, MAKIN LIGAT SI AFIQ NI CAPAI APER AJE YG DIA BLEH AMIK..GERAM JUGAK KADANG2 TU..KLU DAPAT BUKU TU....SUKANYA DIA...KLU DAPAT TU..HABIS DIA GIGIT2..TAPI AYOM X SEMPAT LA RAKAM DETIK DIA GIGIT BUKU TU..18SG...HEHEHE..JOM LAYAN CARA2 AFIQ AMIK BUKU SAMPAI DAPAT KAT TANGAN DIA TU... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
Mama Mya
salam semua.. mama rasa nak bersara dari fotopages... kekeke leh ke bersara ada elaun x kalau bersara muakakaka.. sebenarnye mama x cukup masa utk update fp.. lagipun nak edit mengedit nie x cukup masa pastu x pandai lak tue kekekeke (nie alasan org malas ler) mama sekarang dok kat blog aje tue pun update setakat tangkap muat aje.. . terima kasih sudi singgah fp cik mya View this Fotopage entry
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
MyPhotographer Malaysia
View this Fotopage latest entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Abdul Rashid
Latest entry:Naddim Naufal Pasya ....
View this Fotopage entry
kami balik dulu yea ..
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016