.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Jun-2008 04:56 Email | Share | Bookmark
~HAppY FaTHeRs DaY~

Ayah...
NaDDim LuV u..
BuNda LuV u..
We Luv yOu sO muCH!!! MuaHHHH




i wisH Happy FatHers Day juga kePaDa:
~ mY Papa
~ my Baba (FIL)
~ and to Wak kuMis (satu2nya memBer fp-ku yang Lelaki dan juga seorang Bapa )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




:::1st TiMe NaDDim DeMaM :::

maSa harGa petrOL naiK Last Week.. naDDim tetiBe jeRk keNa deMam paNas
tak Tau Lah Apa keNe menGeNenyerr petRoL naik ngaN deMam Naddim. Tapi
meMang haRi PetrOL naik tuh jaTuH padA haRi yg saMa Naddim Kena DeMam paNas
siNce LaHir nie la 1st tiMe naDDim keNe deMam.. paNik juGa buNda tiMe tu coz mmg Takde
peNgalaman jaGa baBy biLa demam










Quote:

ShiMa>>kahkahkah.. wat lawak tul ler achik shima nie.. nape plak nak letak koyok kat dahi dia.. dah demam panas bertambah panas ler dibueknyo klu letak koyokk tu tepek2 utk turunkan panas la achik shima klu org tua2 dulu guna tuala basah letak atas dahi.. tapi org tua2 skrg dah guna benda made in jepun ni utk turunkan panas baby
Alhamdulillah naddim dah chat skrg.. dia demam 3hr jeh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net