.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-May-2008 04:36 Email | Share | Bookmark
diNNer at TaMan waRisan & ciTra waRna puTraJaya

salam semua.. hmm boleh tahan lama gak bunda tak godek2 fotopages nie.. maklum ler skang nie agak bz sket ngan beberapa hal yg perlu di settle kan..
entry kali nie is piccas2 kitorg masa dinner kat taman warisan putrajaya sabtu lepas.. lama gak tak gi tmpt nie, dulu masa preggy slalu gak mkn berdua ngan hubby kat sini tapi since naddim lahir, nie la 1st time kitorg dtg sini balik.. maklum ler suasana n cahaya lampunya yg ala2 samar membuatkan tmpt ni x bape sesuai for baby yg baru lahir sbenarnya

neway enjoyed wif this piccas kay .........................................................................................












... lepas dinner on d way nk balik umah kitorng ternampak bunga api.. WOW!! bunda mmg suker tgk bunga api nih.. tapi bunga api yg gempak2 jerk la.. yg biasa2 x layan nyerr ekekekeke ..
tertanya2 gak nape ada bunga api time tue oo rupanya malam tu ada citra warna kat situ.. apalagi kitorang mnyempatkan diri ler utk singgah tengok tak byk pun tangkap gambar coz dah start hujan renyai2 time tue so layan jerk piccas2 nie ....................................................................












tima kasi sudi singgah n layan my entry kali nie smoga terhibur hehe and tima kasi gak pada mama2 yg slalu jenguk fp nie even piccas x di update2 sbelum nie hehehehe.. n dun worry insyaallah kiter akan dtg n tinggalkn jejak kat fp mama2 sume nnt
Hv a nice DAY!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net