.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-May-2008 17:16 Email | Share | Bookmark
"..HaPPy 1st BirtHdaY NaDDim NauFaL PasYa.."

hari ni (10 May 2008) genaplah sudah umur naddim 1thn..
cam tak caya jerk baby boy bunda dah setahun bersama mengisi hari2 suka-duka bunda n ayah..
setahun yang lalu (10 may '07) Allah berikan bunda anugerah terindah saat naddim lahir kedunia..
and the next day (11 may '07) ketika dunia menyambut HARI IBU, bunda baru shj bergelar IBU..
memang cukup indah moment nie.. sungguh terharu.. dunia meraikan hari ibu seakan tahu bunda baru shj bergelar ibu hehe..

kepada naddim Happy 1st biRthdaY son!! We love u so...
Semoga kita dapat meraikan 2 tarikh yg amat bermakna ini bersama-sama ditahun2 mendatang disamping ayah yg kiter kasihi.. Amin




note : disebabkan bunda kesuntukkan masa dalam sehari dua nie.. maka bunda tak dapat nak attachkan byk2 picture..
n kepada ibu2 fp yg telah sudi memberikan AWARD n wishes sempena 'hari ibu' tima kasih byk2.. sowy Award tu tak sempat nk pajang lagi kat fp nie .. harap maklum yer..

neway semoga 'hari Ibu' tahun nie lebih mematangkan kiter dalam berfikir dan lebih menghargai kehadiran zuriat kiter n hubby tercinta.. tanpa mereka siapalah kita


"HAPPY MOTHERS DAY"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net