.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Apr-2008 06:54 Email | Share | Bookmark
>>>naDDim yaNg cOmOTT...




macam nie la jadi nya bila naddim makan sorang2..
sebenarnya bukan keinginan nk makan biskut yg kuat
tapi perasaan geram dia kat biskut tue yg teramat kuat
hinggakan abih di tenyeh2 n lenyek nyer biskut tuh... huhh cian kat biskut tue !!

tapi sayang kat anak nyer pasal bunda biar jer la apa dia buat..
asalkan dia dapat belajar dari aper yg dia buat... luv you cayang

then di sebabkan gigi naddim ni dah 8 biji.. ehh 8 batang!!
bunda kena la ajar dia gosok gigi seawal dari sekarang.
sebenarnya since 1st gigi dia tumbuh umur 6bln lg dah kenalkan dia ngan brush gigi..
tapi time tu dia isap laks brush gigi tue cam isap puting.. hihihihi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net