.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Mar-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
:::Naddim Naufal Pasya:::

 
 
 
Lasak nyer anak bunda nie skarang.. rasa cam baru semalam dia lahir,
tapi tgk sekarang bukan main lasak habis satu umah dia sepahkan, semua benda nk tarik then masuk mulut
Tapi bunda & ayah tetap sayang naddim. We 'luv u son..






Tuesday, 11-Mar-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
:::Uncensored pic's hehe:::

 
 
 
Walau sesibuk apapun ayah selalu juga mandikan naddim. Thanks ayah.. we love u so much





Thursday, 6-Mar-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
NaDDim @Swimming-pooL

 
 
 
Petang ni ayah ajak bunda n naddim gi swimming kat bawah umah ( vista pinggiran apart). Saje jer nak tengok naddim happy jumpa baby-baby lain yang swimming gak. tapi ayah balik keje lama sangat la..(biasa la jam) Naddim dah get ready pakai swim-suit awal-awal lagik.. he he



Practise kat katil dulu b4 swimming...



Monday, 25-Feb-2008 23:01 Email | Share | | Bookmark
NaDDim - 9 moNths 2 weeks oLD...

 
 
 
View all 6 photos...
Hari ceria NaDDim bermain bersama Ayah 'n Bunda







Sunday, 17-Feb-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
.:::HoliDay @GenTiNg WiTh AtuK 'n NeNeK:::.

 
 
 
View all 9 photos...
Ahad lepas kami sekeluarga sempat meluangkan masa holiday kat Genting. Walaupun letih rasanya (coz tak rehat2 lagi..) tapi hari nie cukup berharga dapat tengok NaDDim Happy bersama Atuk and neneknya








[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net