.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-May-2008 18:36 Email | Share | | Bookmark
AyaH NaDDim zaMAn Dulu2.. hehe







Sunday, 27-Apr-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
[NaDDim & His CouSin] + [si buNga KaNtaN...]

picture kali nie bunda snap masa naddim gi umah nenek (MIL) kat ulu klang. cam biasa la week end jer cucu2 nenek balik.. so sempat la naddim bermain2 ngan cousin2 die... setakat nie cousin naddim ada dua jer hehe, kak 'ain n abg iqbal..

hv fun!!!!









and.. nie laks tag si bunga kaNtan.. i'hv been tagged bunga kantan dari kawan2 kesayangan kat fp Thanks to farah, watie n ibu qasih sowy baru nk tampal si bunga kantan yg glemer nie



Quote:
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************
Tag dari Farah~mama aqmar & tasha :
Aida L'kawi, Kak Tie~ibu wawanis, Liana, Tini~mama nursyakirah, Mama Farhan n Emily, Kak Zakiyah, Kak Mira, Mella, Aishah, Sue, Kak Balkhis, Kak Hajar, Madiha, Maya & Anis~mama Aisha..sudilah menerima bunga kantan dari ku untuk di bawa pulang..dan jangan lupa masak sedap2 tau!!!

Tag dari Watie~mama cik mya :
1. mommy Irdina&Arissa
2. ibu wawanis
3. mama kimi
4. mama aisyah
5. bonda naddim
6. mama dina
7. ibu afiq
8. ciklinn
9. mama fatin
10. zaima

tag dari ibu qasih :
1. Farahbakty ~ besanku
2. Mella ~ Bunda Nadim
3. Eda ~ mama Aina
4. CTIna ~ ibu AZS
5. mAMA Mira ~ Nafeez
6. Eija-lee
7. Juemeg
8.Syafazul
9. tEha
10.mama elman helmy


Disebabkan mella tak sampai ati nk masak bunga kantan yg lawo ni .. so mella scrap kan je lah kantan nie supaya dier lebih berseri2 dan harum mewangi..(bleh gitu?!!)
bunga nie mella hadiahkan kat sume yg tengok hehe.. senang, adil, and tak pilih kasih gitu

EnJoYed it!!!
cHeeRs~~~!!




Monday, 21-Apr-2008 17:11 Email | Share | | Bookmark
::::..siNg & read the Lyric of 'OST LoVE'.... SeMpurNa..::::






Wednesday, 16-Apr-2008 06:54 Email | Share | | Bookmark
>>>naDDim yaNg cOmOTT...




macam nie la jadi nya bila naddim makan sorang2..
sebenarnya bukan keinginan nk makan biskut yg kuat
tapi perasaan geram dia kat biskut tue yg teramat kuat
hinggakan abih di tenyeh2 n lenyek nyer biskut tuh... huhh cian kat biskut tue !!

tapi sayang kat anak nyer pasal bunda biar jer la apa dia buat..
asalkan dia dapat belajar dari aper yg dia buat... luv you cayang

then di sebabkan gigi naddim ni dah 8 biji.. ehh 8 batang!!
bunda kena la ajar dia gosok gigi seawal dari sekarang.
sebenarnya since 1st gigi dia tumbuh umur 6bln lg dah kenalkan dia ngan brush gigi..
tapi time tu dia isap laks brush gigi tue cam isap puting.. hihihihi


Monday, 14-Apr-2008 01:54 Email | Share | | Bookmark
".. he's oUr gRaNdcHiLd..."

Nie NaDDim WiTh Atuk 'n NenEk2 nYerrr....










[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net