.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-May-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark

Quote:
KeNE tAggeD LaGikk!!!

***********************************************************************************************************
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog
***********************************************************************************************************

So dis time i hv been tagged from :

FROM KAK AZUE FROM KAK WATIE ~ Mama cik Mya FROM AYOM ~ Mama Afiq FROM INA ~ Ibu 2AZs

and.. cam biasa la.. mella nak tag 7 mama-mama kat bawah ni laks :
waWa~boNda waFFa
Eda hondajazz~mama aiNa
Gee~mama imel+iMellyN
kiRana~ummi iKmaL
zyurina~mama aqieL
DiaNa~mummy aiman+Alif
ShaM~ummi ecHa


::::ThiS is 7 faCts abOut mYsELf ::::




niE laks picture2 ahad lepas.. 11hb may aritu mella n co wat makan2 sket bersama keluarga terdekat jerk sampena hari lahir naddim n mom's day
Enjoyed witH dis!!!!!!!!~~~~~~~~~~






















bUnda sUker Sgt ngaN LO yaNg satu NiE


:::: tima kasih pada fp member and unknown yang telah sudi datang menatap my entry kali nie ::::


Sunday, 11-May-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark






Sunday, 11-May-2008 10:47 Email | Share | | Bookmark
[haPPy MothErs DaY] 'n picas buNda zamaN kaNak2 ;)



"Happy mothers day" to :
me
my mum ( Luv u 'n miss u.. mama )
my MiL
all mommies fp
all mothers in the wOrld

[This is 4 u ma... ]



[it's me ]




[antara memories ketika kecik ..... ]













and mella tak lupa nak ucapkan tHanks a lot to ;-)fliffy kak Watie kak Azue eda kak faraH thanks 4 d awarD Happy Mothers Day... kiter sungguh terharu menerimanyer
so sorry coz lambat nak tepekkan kat fp nie.. (lambat2 pun konpem kena tepekkan gak hehehe )
Happy mothers day 2 u too!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Saturday, 10-May-2008 17:16 Email | Share | | Bookmark
"..HaPPy 1st BirtHdaY NaDDim NauFaL PasYa.."

hari ni (10 May 2008) genaplah sudah umur naddim 1thn..
cam tak caya jerk baby boy bunda dah setahun bersama mengisi hari2 suka-duka bunda n ayah..
setahun yang lalu (10 may '07) Allah berikan bunda anugerah terindah saat naddim lahir kedunia..
and the next day (11 may '07) ketika dunia menyambut HARI IBU, bunda baru shj bergelar IBU..
memang cukup indah moment nie.. sungguh terharu.. dunia meraikan hari ibu seakan tahu bunda baru shj bergelar ibu hehe..

kepada naddim Happy 1st biRthdaY son!! We love u so...
Semoga kita dapat meraikan 2 tarikh yg amat bermakna ini bersama-sama ditahun2 mendatang disamping ayah yg kiter kasihi.. Amin




note : disebabkan bunda kesuntukkan masa dalam sehari dua nie.. maka bunda tak dapat nak attachkan byk2 picture..
n kepada ibu2 fp yg telah sudi memberikan AWARD n wishes sempena 'hari ibu' tima kasih byk2.. sowy Award tu tak sempat nk pajang lagi kat fp nie .. harap maklum yer..

neway semoga 'hari Ibu' tahun nie lebih mematangkan kiter dalam berfikir dan lebih menghargai kehadiran zuriat kiter n hubby tercinta.. tanpa mereka siapalah kita


"HAPPY MOTHERS DAY"


Monday, 5-May-2008 19:30 Email | Share | | Bookmark
:::My fiRst "TatiH" wiTh AyaH:::

psst.. seBeLum tuE siLa laYaN viDeO naDDim yAng Suka baBab oRaNg












[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net