.::BunDa, AyaH & Naddim's FotoPage::.


By: Naddim NauFaL PasYa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Jun-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
Our 2nd Anniversary

today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary







~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~
"Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu"


Saturday, 14-Jun-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark
~HAppY FaTHeRs DaY~

Ayah...
NaDDim LuV u..
BuNda LuV u..
We Luv yOu sO muCH!!! MuaHHHH




i wisH Happy FatHers Day juga kePaDa:
~ mY Papa
~ my Baba (FIL)
~ and to Wak kuMis (satu2nya memBer fp-ku yang Lelaki dan juga seorang Bapa )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




:::1st TiMe NaDDim DeMaM :::

maSa harGa petrOL naiK Last Week.. naDDim tetiBe jeRk keNa deMam paNas
tak Tau Lah Apa keNe menGeNenyerr petRoL naik ngaN deMam Naddim. Tapi
meMang haRi PetrOL naik tuh jaTuH padA haRi yg saMa Naddim Kena DeMam paNas
siNce LaHir nie la 1st tiMe naDDim keNe deMam.. paNik juGa buNda tiMe tu coz mmg Takde
peNgalaman jaGa baBy biLa demam










Quote:

ShiMa>>kahkahkah.. wat lawak tul ler achik shima nie.. nape plak nak letak koyok kat dahi dia.. dah demam panas bertambah panas ler dibueknyo klu letak koyokk tu tepek2 utk turunkan panas la achik shima klu org tua2 dulu guna tuala basah letak atas dahi.. tapi org tua2 skrg dah guna benda made in jepun ni utk turunkan panas baby
Alhamdulillah naddim dah chat skrg.. dia demam 3hr jeh


Tuesday, 10-Jun-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
:::JaLaN2 TenGok haiWaN:::

ottEr


nie piccas gi zoo Negara bulan lepas (28 may 2008). biasalah gmbr2 nie kena perap dlu coz xde masa nk upload n edit hehe.
saje jer gi jenjalan kat zoo nie.. nk perkenalkan kat naddim haiwan2 secara real.. tapi naddim x heran pon he's not excited ectually!! nape erh?!?!
zoo negara ni dekat jer ngan umah nenek naddim kat AU5.. dulu ayah masa tecit2 berlari2 anak jer gi masuk zoo nie.. siap jadi guide bwk rombongan sedare dari s'pore lagik!! masa tahun 80an dulu.. (itu ayah yg citer la..)






















Thursday, 5-Jun-2008 02:28 Email | Share | | Bookmark
Mie KaRi sPeciaL... nnyummm...



hahaha... mesti semua yg baca title entry kat atas tue ingat bunda naddim kali nie masak mie kari kan?!?!?!!
ekekekeke.. silap ler... nie bukan entry masak-masak tau.. tapi entry mamam-mamam
teringin gak wat entry masak2 cam fp shima, sumer masakan dia best2 jerk. tapi.... kiter xde talent nak masak arr.. masak yg biasa2 bley la..hikhikhik

papepon layan jerk la piccas kali nie erh.. aritu kitorg gi minum petang kat the baker's cottage ni.. selain mamam roti kat sini bley order mie kari gak.. mie kari dia mmg special sampai menjilat mangkuk (tapi takde la kitorang sampai jilat mangkuk tuh!! maluu siut!! )












:::My SpeCial CreaTioN for My LoveLy SoN:::



Saturday, 24-May-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
diNNer at TaMan waRisan & ciTra waRna puTraJaya

salam semua.. hmm boleh tahan lama gak bunda tak godek2 fotopages nie.. maklum ler skang nie agak bz sket ngan beberapa hal yg perlu di settle kan..
entry kali nie is piccas2 kitorg masa dinner kat taman warisan putrajaya sabtu lepas.. lama gak tak gi tmpt nie, dulu masa preggy slalu gak mkn berdua ngan hubby kat sini tapi since naddim lahir, nie la 1st time kitorg dtg sini balik.. maklum ler suasana n cahaya lampunya yg ala2 samar membuatkan tmpt ni x bape sesuai for baby yg baru lahir sbenarnya

neway enjoyed wif this piccas kay .........................................................................................












... lepas dinner on d way nk balik umah kitorng ternampak bunga api.. WOW!! bunda mmg suker tgk bunga api nih.. tapi bunga api yg gempak2 jerk la.. yg biasa2 x layan nyerr ekekekeke ..
tertanya2 gak nape ada bunga api time tue oo rupanya malam tu ada citra warna kat situ.. apalagi kitorang mnyempatkan diri ler utk singgah tengok tak byk pun tangkap gambar coz dah start hujan renyai2 time tue so layan jerk piccas2 nie ....................................................................












tima kasi sudi singgah n layan my entry kali nie smoga terhibur hehe and tima kasi gak pada mama2 yg slalu jenguk fp nie even piccas x di update2 sbelum nie hehehehe.. n dun worry insyaallah kiter akan dtg n tinggalkn jejak kat fp mama2 sume nnt
Hv a nice DAY!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net